VIKI - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

VIKI

OKTATÓK

Heimer Viktória - VIKI


óraadó

Óratípusaim:
BodyArt
DeepWorkSokáig a modern tánc határozta meg az életemet, majd ikergyermekeim megszületése után szerettem bele az aerobikba, és a bodyArt-ba.
Több éve oktatok és az a legjobb érzés, mikor a vendég egy nehéz nap után azt mondja „ez az edzés volt a nap fénypontja”.
Kedvencem a dance-aerobic és a bodyart.
A bodyArttal több éve foglalkozom intenzíven. Nemcsak a testtel művelt csodát, de a léleknek is nagyon jót tesz. Bátran merem ajánlani mindenkinek kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül.
Végzettségeim:
-IWI International Wellness Institute-aerobic edző
-bodyArt oktató – BodyArt School Hungary
-Deepwork edző- folyamatban
-BGF- Nemzetközi Kommunikáció
bodyART™: Amikor az erő a tudatossággal találkozik
A bodyART™ mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz