Tudnivalók - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tudnivalók

BEJELENTKEZÉS

Az órarendben szereplő ÖSSZES ÓRÁRA, INFRASZAUNÁBA,
ELŐZETES BEJELENTKEZÉS
szükséges!


Szeretnék bejelentkezni:
még nem jártam nálatok
már van Tagsági kártyám
(Bejelentkezhetsz kártyádon található qr-kód segítségével is!)
Tagsági kártya tulajdonosoknak: Optime-kisokos


A Légy Fitt Mozgáscentrum és Táncstúdió 2014. szeptember 01-től online bejelentkezési, és mágneskártyás belépési rendszert biztosít vendégeinek. Az első alkalmat követően kizárólag Tagsági-kártya birtokában, előzetes bejelentkezés alapján vehetők igénybe a Stúdió szolgáltatásai. (Érvényes bejelentkezés vagy időpontfoglalás hiányában csak a szabad helyek függvényében biztosított a részvétel, eszköz-használat.)
Be-, és lejelentkezni bármilyen számítógépről, de akár telefonról (qr-code segítségével) bárhonnan lehetséges. Saját Légy Fitt oldaladon nyomon követheted bejelentkezéseidet, bérleted állapotát, lejáratát, sőt még azt is, hogy melyik facebook-ismerősöddel fogsz aznap együtt edzeni. Rákereshetsz óratípusokra, edzőkre stb…
Mivel értékes, bankkártyához hasonló tulajdonságokkal felruházott kártyákról van szó, ezért 1.000 Ft-os kauciós díj fejében állítjuk a Légy Fitt Tagsági Kártyákat, ami egy életre szól, újonnan váltott bérleted pedig mindig jóváíródik kártya-egyenlegeden. A rendszert csak kártya birtokában tudod használni.
Természetesen, ha már nem szeretnél többet járni hozzánk, a befizetett 1.000 Ft a kártya leadásával visszatérítésre kerül! (2017. augusztustól AllYouCanMove és Sportkártyát használó vendégeinknek is kötelező kiváltani a Tagságit meglévő kártyájuk mellé, mert birtokában jóval egyszerűbb a beléptetés, ill. a jelentkezési és lemondási procedúra.)
Első alkalommal itt tudsz bejelentkezni az órákra.
Értesítések:
Tagsági kártya hiányában jelentkezésedről nem küldünk visszaigazolást.
Óráink minimum 3 fő jelentkezése esetén indulnak. Abban az esetben, ha nem gyűlt össze elegendő jelentkező egy adott órára, e-mail-ben vagy sms-ben értesítünk, hogy az óra elmarad.
Ha 2 órával órakezdés előtt nem kapsz értesítést, az óra biztosan meg lesz tartva! (Reggel 8:29 előtt kezdődő órák esetén előző este 21:00-ig.) Tehát csak akkor küldünk értesítést, ha elmarad az óra!

Tagsági kártya-birtokosoknak:

Belépés a regisztrációs felületre és a személyes oldalra: http://www.optime.hu
Felhasználó név:
a kártyádon található
6 jegyű betű- és számsor
Jelszó: 123456

(Az első belépés után ezt ajánlatos megváltoztatni az ’Adatlapom’ menüben. Elfelejtett jelszó esetén keressétek recepciósainkat!).

Jelentkezés az órákra
Tagsági kártya kiváltását követően itt tudsz bejelentkezni az órákra: http://www.optime.hu
Belépés után a ’Helyfoglalás’ menüben megtalálható óra-választékunk.

Ha kiválasztottad a megfelelő időpontot és edzéstípust, akkor a mellette lévő „Jelentkezés” gomba kattintva már fel is jelentkeztél rá. (Ha sikeres a jelentkezés, akkor zöldre vált az óra.) ’Jelentkezéseim’ fül alatt nyomon követheted jelentkezéseidet.

Tanulmányozd  ÓRAREND-ünket, ahol jobban átlátod az óratípusokat és időpontokat és könnyebben kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb edzést, de mindig az online rendszerben lévő információk a mérvadók! Ha kiválasztottad az óratípust, könnyedén rákereshetsz a szabad időpontokra, majd regisztrálhatsz a kiválasztott órára.
Figyelem! Ha nincs érvényes bérleted, nem tudsz jelentkezni az órákra! Könnyedén nyomon követheted fennmaradó alkalmaidat az online felületen és időben gondoskodhatsz az újratöltésről. A rendszer az előre bejelentkezett órákat automatikusan levonja a bérletedből.


Órák visszamondása, törlése

A rendszerben történő lemondás: a ’Helyfoglalás’ menüpontban tudod a már jelentkezett órákat lemondani a ’Jelentkezés törlése’ gombra kattintva.


A rendszerben órakezdés előtt 2 órával, a reggeli órák esetében előző este 21:00-ig van lehetőség lemondásra. Ha a rendszer már nem engedi a lemondást, akkor is kérjük, jelezd elérhetőségeink valamelyikén, hogy mégsem tudsz részt venni az adott órán, mert lehet, hogy más valaki szívesen jönne helyetted (a bérlet rövidítés szankciótól ebben az esetben sem tudunk eltekinteni).
Elérhetőségeink: e-mail: info@legyfitt.hu, telefon és sms: 0620/4888-026, vezetékes telefon: 061/704-7512
Amennyiben nem mondod le határidőn belül az órát, a rendszer automatikusan
lehúz egy alkalmat a bérletedből, korlátlan bérleted érvényessége pedig 1 nyitvatartási nappal rövidül. Ha a foglalt időpontodra nem jössz el, a limitált létszám miatt esetleg mástól veszed el a lehetőséget, hogy részt vegyen az órán, vagy éppen te voltál a 3. jelentkező, aki miatt meg lett tartva az óra, ezért kérünk, kezeld kellő körültekintéssel jelentkezéseidet!2020.06.01-től minden AYCM tulajdonostól elkérünk egy 500 Ft-os letétet, a le nem mondott jelentkezések biztosítékaként, amelyet nem megjelenés esetén levonunk. Levonást követően a letétet pótolni kell, tehát óráinkra kizárólag érvényes letéttel lehet jelentkezni. AYCM tagságod megszűnésével és/vagy Légy Fitt kártyád visszaadásával a nem felhasznált letétet természetesen visszaadjuk.


Sajnos általános tendencia, hogy a napok/hetek óta teltházas esti órák kezdés előtt 2 órával majdnem kiürülnek, ezért mindig érdemes rápillantani az Optime-ra napközben, mert valószínűleg szabadul fel hely az áhított órára.
Illetve szeretnénk megkérni titeket, hogy amint kiderül, hogy nem tudtok eljönni egy adott órára, mondjátok le, hogy más tudjon jelentkezni a helyetekre. Köszönjük!

VÁRÓLISTÁS jelentkezés:
Betelt óráinkra mostantól
Várólistára is tudsz jelentkezni.

Optime oldaladon a
Jelentkezéseim alatt nem találod meg a várólistás jelentkezéseid, de az adott óra mellett szerepel a Várólistára jelentkezett szöveg.
(Várólistás jelentkezésed lemondani egyelőre sms-ben, e-mail-ben v. telefonon tudod.)  

Amennyiben bekerültél az órára SMS-t küldünk legkésőbb 2 órával órakezdés előtt és foglalásod átkerül a
Jelentkezéseim közé (az általános lemondási kondíciók lépnek érvénybe, lemondhatod egy válasz sms-ben, vagy online a szokásos módon).


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz