Tudnivalók - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tudnivalók

BEJELENTKEZÉS

Az órarendben szereplő ÖSSZES ÓRÁRA, INFRASZAUNÁBA,
ELŐZETES BEJELENTKEZÉS
szükséges!


Szeretnék bejelentkezni:
még nem jártam nálatok
már van Tagsági kártyám
(Bejelentkezhetsz kártyádon található qr-kód segítségével is!)


A Légy Fitt Mozgáscentrum és Táncstúdió 2014. szeptember 01-től online bejelentkezési, és mágneskártyás belépési rendszert biztosít vendégeinek. Az első alkalmat követően kizárólag Tagsági-kártya birtokában, előzetes bejelentkezés alapján vehetők igénybe a Stúdió szolgáltatásai. (Érvényes bejelentkezés vagy időpontfoglalás hiányában csak a szabad helyek függvényében biztosított a részvétel, eszköz-használat.)
Be-, és lejelentkezni bármilyen számítógépről, de akár telefonról (qr-code segítségével) bárhonnan lehetséges. Saját Légy Fitt oldaladon nyomon követheted bejelentkezéseidet, bérleted állapotát, lejáratát, sőt még azt is, hogy melyik facebook-ismerősöddel fogsz aznap együtt edzeni. Rákereshetsz óratípusokra, edzőkre stb…
Mivel értékes, bankkártyához hasonló tulajdonságokkal felruházott kártyákról van szó, ezért 1.000 Ft-os kauciós díj fejében állítjuk a Légy Fitt Tagsági Kártyákat, ami egy életre szól, újonnan váltott bérleted pedig mindig jóváíródik kártya-egyenlegeden. A rendszert csak kártya birtokában tudod használni.
Természetesen, ha már nem szeretnél többet járni hozzánk, a befizetett 1.000 Ft a kártya leadásával visszatérítésre kerül! (AllYouCanMove és Sportkártyát használó vendégeinknek nem kötelező kiváltani a Tagságit meglévő kártyájuk mellé, de birtokában jóval egyszerűbb a jelentkezési procedúra, illetve a fent részletezett  előnyök mellett az egyszerűbb beléptetés érdekében is ajánlatos a kiváltása.)

Tanulmányozd  ÓRAREND-ünket, ahol jobban átlátod az óratípusokat és időpontokat és könnyebben kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb edzést, de mindig az online rendszerben lévő információk a mérvadók!
Ha kiválasztottad az óratípust, könnyedén rákereshetsz a szabad időpontokra, majd regisztrálhatsz a kiválasztott órára.
Figyelem! Ha nincs érvényes bérleted, nem tudsz jelentkezni az órákra! Könnyedén nyomon követheted fennmaradó alkalmaidat az online felületen és időben gondoskodhatsz az újratöltésről. A rendszer az előre bejelentkezett órákat automatikusan levonja a bérletedből.

Értesítések:
Óráink minimum 3 fő jelentkezése esetén indulnak. Abban az esetben, ha nem gyűlt össze elegendő jelentkező egy adott órára, e-mail-ben vagy sms-ben értesítünk, hogy az óra elmarad.
(Alapértelmezett elérhetőségként e-mail címedet használjuk. Ha sms formájában biztosabban eljut hozzád időben az információ elmaradó óráról, kérd személyesen vagy e-mail-ben, hogy telefonszámodat jelöljük meg kapcsolattartás céljára.)
Ha 2 órával órakezdés előtt nem kapsz értesítést, az óra biztosan meg lesz tartva! (Reggel 8:29 előtt kezdődő órák esetén előző este 20.30-ig.)
Tehát csak akkor küldünk értesítést, ha elmarad az óra!
A rendszer automatikus e-mail üzenetben figyelmeztet bérleted közelgő lejáratáról. Ha nem szeretnél ilyen leveleket kapni, kérlek, jelezd személyesen vagy e-mail-ben.

Lemondási kondíciók:
2 órával órakezdés előtt (reggel 8:59 előtt kezdődő óráknál előző este 20.00-ig) van lehetőséged lemondani részvételed. Ellenkező esetben a rendszer automatikusan lehúz egy alkalmat a bérletedből, illetve korlátlan bérleted érvényességi ideje 1 nappal rövidül.
Ha nem vagy gépközelben e-mail-ben vagy sms-ben is törölheted jelentkezésedet:
info@legyfitt.hu, (20) 4888 -026, (1) 704-7512
A limitált létszám miatt esetleg mástól veszed el a lehetőséget, hogy részt vegyen az órán,
ha a foglalt időpontodra nem jössz el.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz