Optime kisokos - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Optime kisokos

BEJELENTKEZÉS
A Légy Fitt Mozgáscentrum és Táncstúdió online bejelentkezési, és mágneskártyás belépési rendszert biztosít vendégeinek, akik a kizárólag Tagsági kártya birtokában vehetik igénybe létesítményünk szolgáltatásait. A Mozgáscentrum látogatóinak az első belépéskor még nem, de a második alkalommal már kötelező kiváltani Tagsági kártyánkat (erre töltjük fel a bérletedet és ennek segítségével tudsz jelentkezni óráinkra.)

Online bejelentkezés:

Csoportos óráink kizárólag előzetes bejelentkezéssel látogathatók. (Ennek hiányában csak a szabad helyek függvényében biztosított a részvétel csoportos foglalkozásainkon.) Be-, és lejelentkezni bármilyen számítógépről, de akár telefonról (qr-code segítségével) bárhonnan lehetséges. Kártyád segítségével saját Légy Fitt oldaladon nyomon követheted bejelentkezéseidet, bérleted állapotát, lejáratát. Tanulmányozd órarendünket http://legyfitt.hu/orarend.php, ahol jobban átlátod az óratípusokat és időpontokat és könnyebben kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb edzést! Ha kiválasztottad az óratípust, könnyedén rákereshetsz a szabad időpontokra, majd regisztrálhatsz a kiválasztott órára. Figyelem! Ha nincs érvényes bérleted, akkor csak egy órára tudsz bejelentkezni! Könnyedén nyomon követheted fennmaradó alkalmaidat az online felületen és időben gondoskodhatsz az újratöltésről. A rendszer az előre bejelentkezett órákat automatikusan levonja a bérletedből. Kondi-termünkbe nem kell előre bejelentkezni!

Belépés a regisztrációs felületre
és a személyes oldalra: http://www.optime.hu
Felhasználó név: a kártyán található 6 jegyű kód
Jelszó: 123456
(Az első belépés után ezt ajánlatos megváltoztatni az ’Adatlapom’ menüben. Elfelejtett jelszó esetén keressétek recepciósainkat!).

Jelentkezés az órákra

Belépés után a ’Helyfoglalás’ menüben megtalálható óra-választékunk. Ha kiválasztottad a megfelelő időpontot és edzéstípust, akkor a mellette lévő „Jelentkezés” gomba kattintva már fel is jelentkeztél rá. (Ha sikeres a jelentkezés, akkor zöldre vált az óra.) ’Jelentkezéseim’ fül alatt nyomon követhetjük jelentkezéseinket.

Tanulmányozd   ÓRAREND-ünket, ahol jobban átlátod az óratípusokat és időpontokat és könnyebben kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb edzést, de mindig az online rendszerben lévő információk a mérvadók! Ha kiválasztottad az óratípust, könnyedén rákereshetsz a szabad időpontokra, majd regisztrálhatsz a kiválasztott órára.
Figyelem! Ha nincs érvényes bérleted, nem tudsz jelentkezni az órákra! Könnyedén nyomon követheted fennmaradó alkalmaidat az online felületen és időben gondoskodhatsz az újratöltésről. A rendszer az előre bejelentkezett órákat automatikusan levonja a bérletedből.


Órák visszamondása, törlése
A rendszerben történő lemondás: a ’Helyfoglalás’ menüpontban tudod a már jelentkezett órákat lemondani a ’Jelentkezés törlése’ gombra kattintva. A rendszerben órakezdés előtt 2 órával, a reggeli órák esetében előző este 21:00-ig van lehetőség lemondásra. Ha a rendszer már nem engedi a lemondást, akkor is kérjük, jelezd elérhetőségeink valamelyikén, hogy mégsem tudsz részt venni az adott órán, mert lehet, hogy más valaki szívesen jönne helyetted (a bérlet rövidítés szankciótól ebben az esetben sem tudunk eltekinteni).
Elérhetőségeink: e-mail: info@legyfitt.hu, telefon és sms: 0620/4888-026, vezetékes telefon: 061/704-7512

Amennyiben nem mondod le határidőn belül az órát, a rendszer automatikusan lehúz egy alkalmat a bérletedből, korlátlan bérleted érvényessége pedig 1 nyitvatartási nappal rövidül. Ha a foglalt időpontodra nem jössz el, a limitált létszám miatt esetleg mástól veszed el a lehetőséget, hogy részt vegyen az órán, vagy éppen te voltál a 3. jelentkező, aki miatt meg lett tartva az óra, ezért kérünk, kezeld kellő körültekintéssel jelentkezéseidet!

További információért kérdezd bátran recepciósainkat!


Sajnos általános tendencia, hogy a napok/hetek óta teltházas esti órák kezdés előtt 2 órával majdnem kiürülnek, ezért mindig érdemes rápillantani az Optime-ra napközben, mert valószínűleg szabadul fel hely az áhított órára.
Illetve szeretnénk megkérni titeket, hogy amint kiderül, hogy nem tudtok eljönni egy adott órára, mondjátok le, hogy más tudjon jelentkezni a helyetekre. Köszönjük! 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz