Oktató, fejlesztő workshop-ok - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Oktató, fejlesztő workshop-ok

Tanfolyam, rendezvény
Különleges alkalmak, ahol kíváló oktatók avatnak be 1-1 téma rejtelmeibe.
Rengeteg olyan információ hangzik el, amire egy hétköznapi edzés során nincs idő, lehetőség, (igény). A workshop-okon nem csak elméleti tudást kapsz, hanem gyakorlatban is alkalmazzátok az elhangzottakat, amely során személyes korrekciót, útmutatást kap minden résztvevő, így biztos lehet benne, hogy edzései a jövőben hatékonyak és sérülésmentesek lesznek, illetve magabiztosan léphet be az adott órára v. edzésre.
A hatékonyabb és biztonságosabb edzésért! Most megtanulhatod helyesen végezni a gyakorlatokat, elsajátíthatod a helyes technikákat és megtudhatod, hogy mit miért érdemes, kell és szabad.  Teljesen kezdőknek és már tapasztaltabbaknak is ajánljuk!

A TRX Suspension Trainer rendkívül hatékony és intenzív edzést biztosít, használatával erőt, állóképességet, koordinációt, hajlékonyságot, és a core-izmok stabilitását tudjuk fejleszteni.
90 percben megismerkedünk az eszköz történetével, alapgyakorlatok helyes kivitelezésével
elméletben és gyakorlatban is. A workshop tananyagát elsajátítva hatékonyabbak lesznek edzéseid és elkerülheted a sérüléseket, kezdőként pedig ezt követően magabiztosan léphetsz be egy TRX órára.  

Tematika:
eszköztörténet
kezdő gyakorlatsor bemutatása/ elemzése
főbb hibák/ korrekció
egyéni kompetenciák
kérdések/ válaszok


Oktató: GERGŐ

Árak:
Elővételben (09.
22. szombat 18:00-ig) 4.500 Ft, 09.23-tól 5.500 Ft
(5 v. 10 alkalmas bérlet felhasználásával 1.000 Ft kedvezmény
, AYCM és Sportkártyával 500 Ft kedvezmény).
Befizethető a Légy Fitt recepcióján.


Jelentkezz itt vagy az Optime-ban!

Nyújtás és hengerezés, a mozgásszervi fájdalmak leghatékonyabb ellenszerei.
HENGER: egy új és hatékony eszköz
Tudd meg, mire tudod használni és hogyan!
A két órás workshop során rengeteg elméleti és gyakorlati dolgot sajátíthatsz el, amit a jövőben beleilleszthetsz az edzésedbe vagy a napi rutinodba. Az eredmény mozgalmas és fájdalommentes élet még nagyon hosszú ideig!


Oktató: ZSÉ

Árak:
Elővételben (
10.03. szerda 21:00-ig) 4.500 Ft, 09.23-tól 5.500 Ft
(5 v. 10 alkalmas bérlet felhasználásával 1.000 Ft kedvezmény
, AYCM és Sportkártyával 500 Ft kedvezmény).
Befizethető a Légy Fitt recepcióján.


Jelentkezz itt vagy az Optime-ban!


ESEMÉNYNAPTÁR:


CORE TRAINING! Amire kivétel nélkül mindenkinek szüksége van! HAMAROSAN!


"Connect first, then work!" vagyis "Először kapcsolódj, aztán dolgozz!" Hogy mit is jelent ez? Az ülő életmód, az egyenetlen talajon való járás teljes hiánya, az ember természetes mozgásmintáinak elvesztése azzal jár, hogy mivel nem használjuk, a törzsizomzat, a "core", vagyis a mag izomzat elsatnyul, nem adja meg testünknek a megfelelő tartást, alapot. Testünk persze elkezd kompenzálni, hogy valahogyan stabilak maradjunk, ez aztán deformitásokhoz, fájdalmakhoz vezet. Ha egy ilyen, részlegesen működő core-izomzattal elkezdünk edzeni ("dolgozni"), az olyan, mintha házat húznánk fel úgy, hogy nem építettünk előtte megfelelő alapot. A ház összedől, a testünk pedig megsérül.
Azzal, hogy nem használjuk a mélyizom-rendszert, idegrendszerünk elveszíti vele a kapcsolatot, gyakorlatilag "kiiktatja a rendszerből". Ezért mielőtt bármit is kezdenénk vele, újra meg kell találnunk ezeket az izmokat, újra meg kell tanulnunk megfelelően használni. Emellett fontos még, hogy a kompenzáció miatt kialakult deformitásokat megszüntessük, a megnyúlt, elgyengült izmokat erősítsük, a megrövidült, túlfeszülő izmokat nyújtsuk, oldjuk.
Erről szól a Core Training. Sok magadra figyelés, koncentrált mozgás, tartások, sok-sok magyarázat, hogy értsd, mit miért teszünk, mit kell érezned. Építs megfelelő alapot! Aztán dolgozzunk tovább!

Ezen felül megtanuljuk helyesen végrehajtani az oly népszerű PLANK gyakorlatot.

Oktató: Szegedi Zsuzsi ZSÉ


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz