Maminbaba - Hordozós latin fitness® - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Maminbaba - Hordozós latin fitness®

ÓRATÍPUSOK

Babás óra

A Maminbaba - Hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, mégis csinosító, nőies mozgásforma latin tánc alapokkal. Nagy előnye, hogy a gyermekünkkel együtt végezhető, mert a Maminbaba órák alatt a babák valóban a hordozóba kötve, vagy pocakban ringatóznak a kellemes latin zenére. Csak olyan mozdulatokkal dolgozunk, ami a babáknak és az anyukáknak is kellemes, így aztán a picik gyakran elalszanak, mialatt anyukájuk kikapcsolódik és észrevétlenül fogy. Mivel a táncos mozgásforma boldogsághormonokat szabadít fel, garantáltan javítja az anya közérzetét is, megelőzve a szülés utáni depressziót. A gyakorlatok úgy vannak kialakítva, hogy azt elöl- és háton hordozott babákkal is biztonsággal, és kiváló erősítő hatással el lehet végezni. A Maminbabát gyógytornász, hordozási- és szoptatási tanácsadó is ajánlja kisbabás és várandós anyukáknak is!


Mit hozz magaddal?
- sportolásra alkalmas, kényelmes öltözéket, amiben jól érzed magad (az sem baj, ha csinosnak ;-))
- sportcipőt!
- a babádnak egy bodyt és harisnyát/ leggingst (a hordozóban jó idő van!)
- váltóruhát mert összeizzadhattok (ennek elkerülésére egy kis törölközőt vagy tetra pelenkát tehetsz magad és a babád közé)
- innivalót magadnak és a babádnak
- ezen kívül mindent, ami neked a kisgyermekes léthez szükséges (a teremben plédeken lehet ülni, pelenkázni, öltöztetni)
- és természetesen, ha van, semmiképp se felejtsd otthon a babahordozódat!

Lehet jönni 7-8 hetes picikkel (amenyiben a gyerekágyas időszak rendben lezajlott) de nagyobb babákkal is lehet bátran Maminbabázni! Sőt még pocakban hordozott babás kismamák is élvezhetik ezt a mozgásformát!


Időpont: szerda 10:00Az  órákkal kapcsolatos kérdéseket feltenni a pusztaijulia@gmail.com e-mail címen lehet.
Bejelentkezés
Lesz lehetőség ingyenes hordozóbérlésre is korlátozott számban. Amennyien szükséged van rá, kérlek jelezd a fenti e-mail címen, h a babád mennyi idős és hol áll a mozgásfejlődésben.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz