ILDIKÓ - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

ILDIKÓ

OKTATÓK

Horváth ILDIKÓ


óraadó

Óratípusaim:
Dinamikus Gerinctréning
Dinamikus jóga
Pilates


"A sport évtizedek óta fontos része életemnek: 1996 óta rendszeresen járok kyokushin karate edzésekre. A karate rendkívül kitartóvá, erőssé tett, de sokszor előfordult, hogy fájt a derekam, a térdem, erősek, de kötöttek voltak az izmaim. Hat éve megismertem egy olyan komplex, minden részletre odafigyelő mozgásformát, amely sokat segített. Hatására elmúltak a hát - és derékfájdalmaim, izmaim rugalmasabbak lettek, testem hajlékonyabbá vált. Nagyon megszerettem és 2011-ben úgy döntöttem, hogy elvégeztem a Pilates oktatói tanfolyamot. Azóta rendszeresen tartok foglalkozásokat, folyamatosan képzem magam, (kismama, gyermek és fitt-labdás Pilates, okj-s sportoktató, dinamikus jóga, gerinctréning, arcvonal arctorna trénerképzéseket végeztem el), hogy személyre szabottabbak és érdekesebbek legyenek az óráim. 2015. óta  a Pink Ribbon program nemzetközi szervezetének okleveles oktatója vagyok. Elvégeztem továbbá a core  stabilizációs tréninget, stretching képzést Almásy Csillánál és 2016.őszétől sport és mozgásterapeuta képzésre járok."


Gerinctréning
A civilizált (ülő) életmódból adódó gerincpanaszok (hát- és derékfájás, rossz tartás stb.) megelőzését, megszüntetését szolgáló torna. A tréning lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése, nyújtása. A gerinctréning nem csupán időseknek és gerincbetegeknek ajánlott mozgásprogram!
Az edzés alapvetően egészséges embereknek összeállított, preventív jellegű tréning, mozgásanyagának köszönhetően komoly fizikai terhelést kap a törzsizomzat (hát- és hasizmok), a farizmok és a vállizmok. Óráimon az általam válogatott, kellemes zenéket használom, melynek köszönhetően a mindent átmozgató torna mellett mentálisan is sikerül ellazulni. A gerinctréning jótékony hatása már az első óra után érezhető, heti minimum egy tornával pedig búcsút is inthetsz a hátfájásnak!


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz