AXXA termékek - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

AXXA termékek

Termékeink > Csoda magolajok

Tapasztaljátok meg ti is, hogy ezek a prémium minôségû, hihetetlen egészségügyi hatásokat eredményezô termékek hogyan változtatják meg az életminôségeteket!
So Plus - az immunrendszer zsoldosa, a gyulladáscsökkentés fekete öves mestere
Biotic - a bélflóra, és ezzel az immunrendszer ôre, az allergia elûzôje, az emésztési problémák megoldója
Collagen - fiatalít, feszesít, regenerál, energetizál, az arcbôrünk és izületeink, izmaink legjobb barátja


Az Axxa Global Profilja a magalapú, szinergikus, hidegensajtolt, Botanikus Srumok előállítása védett szabadalommal. A világon az első olyan cég, ami magalapú, szinergikusan (egymásraható) szűzolaja több terméknél is speciálisan High-Tech technológiával védett szabadalmi eljárással, a Botanic Innovation tudósaival kifejlesztett, 100 % naturàl - 100% öko - 100% GO mentes szérumokat hoztak létre.
A magok csodálatos ereje 20× erősebb hatással bíró hatóanyagokat (vitaminok, aminosavak, enzimek...) tartalmaz, mint a gyümölcs! Gondoljunk csak bele, hogy egy apró almamag minden információt tartalmaz, ami egy komplett almafa kifejlődéséhez szükséges. A kis magből lesz végül a fa gyökere, törzse, lombja és a a termése is. Elképesztő!
E
lső, nagy sikerű termékünk a So plus után a So plus Collagen és a So plus Biotec is folyamatosan bizonyít. Ázsiaban már futótűzként elterjedt gyógyulások történeteinek százai szerepelnek orvosi jegyzetekben. Európa még csak most bontogatja szárnyait, de már most lenyűgöző tapasztalatokról számolhatunk be. Ismerkedj meg a magok csodálatos erejével !


TERMÉKEINK:

Az AXXA SO Plusnem GMO magas tápanyag-sűrű összetevőivel készült, a szabadalmaztatott NatureFRESH Cold Press ™ technológiával. Minden adag gazdag esszenciális zsírsavakban (Omega 3 és 6), erős antioxidánssal, amely a botanikus bogyós gyümölcsök és a magpor keverékéből származik. Táplálkozási támogatást nyújt a vitalitás és az egészséges életmód előmozdításához. Páratlan gyulladás-csökkentő és immun-erősítő hatása van. (daganatos betegségek kiegészítő terápiája, lázcsillapításra és minden gyulladásos folyamatra sikerrel alkalmazható)
Kattints a további részletekért!Az AXXA SO + Biotic egy botanikai ital keverék, amely támogatja a gyomor-bélrendszer egészségét és erősíti az immunrendszert. A saját és egyedi összetevők keverékével széleskörű védelmet nyújtunk az egészségesebb test számára. A két táplálékrost (prebiotikumok) „táplálékként” szolgálnak, hogy jó baktériumokat termessenek a bélünkben, és szinergikusan működnek a Balanlac® (Lactobacillus paracasei LCW 23) baktériumokkal, hogy erősítsük az allergiáink elleni immunitását. Ajánlott allergiásoknak, ételintoleranciával küzdőknek, fogyókúrázóknak, antibiotikumot szedőknek, de másnaposságra is...
Kattints a további részletekért!

Az AXXA SO + Collagen botanikai ital keveréke a szépség és a bőr rugalmasságának érdekében, amely biztosítja a bőr arcszínének egészségét, táplálását és feltöltését. A legfinomabb összetevők csodájával, a NatureFRESH Cold-Press ™ szerves áfonyás magolajjal, szabadalmaztatott hal kollagén-peptiddel és 7 vegyes bogyós kivonattal a vitaminok és ásványi anyagok !fokozzák! a kollagén teljesítményét és a test általános jólétét, az izületek egészségét. Tehát nem csak hatóanyagot juttat a szervezetbe, hanem az öntermelődést is segíti.
Kattints a további részletekért, előtte-utána fotókért!"Idén kezdtem el forgalmazni az Axxa termékeket, mert nekem nagyon bejött! A kollagénje annyira látványos, hogy többen rákérdeznek, hogy mitől simultam ki (nem mellékesen a menzeszt is gyógyszerezés nélkül átvészelem, ami nálam nagyon nagy szó, ill. kemény edzés után érezhetően könnyebben regenerálódom). Eddig is szedtem kollagénes táplálékkiegészítőket, de egyiknek sem volt igazán érezhető hatása. A másik (So Plus) egy nagyon erős gyulladáscsökkentő, én csodalötyinek hívom, a durván beállt hátamat simán helyrerakta nagyjából rögtön (napokig nem tudtam mozdulni sem, le kellett mondanom az óráimat is szerdán, csütörtök reggel megittam, aznap este már Zumbáztam!) A náthámat, amit én általában 7-10 napig hordok ki, 2 nap alatt rendberakta. Elég borsos az ára, mint minden minőségi terméknek, de nekem megéri: ha nem esek ki a munkából, már visszahozta. Próbáld ki! (A kollagént külsőleg, a bőrödre is felkenheted, azt rögtön fogod érezni)" - Fehér Kriszti

A termékek a Légy Fitt Mozgáscentrumban megvásárolhatók.
További információk, rendelés: info@legyfitt.hu, +36209835179
Regisztrációval egybekötött online rendelés
(az első rendelést követően kedvezőbb áron juthatsz hozzá a termékekhez)A termékek a Légy Fitt Mozgáscentrumban megvásárolhatók.
További információk, rendelés: info@legyfitt.hu, +36209835179
Regisztrációval egybekötött online rendelés
(az első rendelést követően kedvezőbb áron juthatsz hozzá a termékekhez)

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz