ÁRPI - Légy Fitt

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

ÁRPI

OKTATÓK

Legény Árpád - ÁRPIGymstick Muscle oktatóÓratípusaim:
Gymstick


"
A nevem Legény Árpád. Gyerekkorom óta aktívan sportolok. Kenuztam, kajakoztam. Versenyszerűen atletizáltam. 10 évig harcművészetekkel foglalkoztam (kung-fu és aikido).4  évig táncoltam is (latin és standard valamint swing). Több mint 10 éve jógázom is. A testépítésbe és a fitneszbe 5 éve szerettem bele.
2016 őszén végeztem el a Gymstick Muscle oktatói tanfolyamot, jelenleg fitnesz instruktornak tanulok.

Gymstick Muscle edzés:
Mi az a Gymstick? A Gymstick egy üvegszálas rúdból áll, melynek közepén egy 70 cm-es szivacshenger található. A bot két végén 2 db, egyenként 75 cm-es gumikötél egy-egy textil kengyellel.
A Gymstick Muscle program egy egyedülálló izomerősítő óra. Egyszerű és hatékony. Ha a célod a fogyás, az alakformálás, akkor ez megfelelő edzésprogram számodra. Ezek mellett javulni fog az állóképességed, szebb lesz a testtartásod.
A Gymstick edzéseken ún. triókban dolgozunk zenére (de nem aerobik). A 3 gyakorlat kb. 5-6 percig tart. Az alapszintű gyakorlat a trió alapja, ezt követi másik kettő már haladó gyakorlat. Körülbelül 40 mp munkát 10 mp pihenő követ. A triót a kb. 5-6 perc alatt kétszer ismételjük, utána egy hosszabb pihenő következik és jön a következő trió. Egy 60 perces edzés így akár 8 triót is tartalmazhat, ami már egy igen haladó edzésnek számít.
" 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz